Вие сте безумци и трябва да изчезнете. За първи път

...
 
Вие сте безумци и трябва да изчезнете. За първи път
Коментари Харесай

Цончо Ганев към ПП: Вие сте безумци и трябва да изчезнете

 

„ Вие сте безумци и би трябвало да изчезнете. За първи път се случва сходно безсрамие, като това на ПП-ДБ – да водят такава гневна политика против пенсионерите, против хората, които са построили да я има днешна България. “ Това сподели депутатът Цончо Ганев от „ Възраждане “.

„ Вие сте счетоводни мошеници, в този момент ГЕРБ дано ви изкарат всичко – пуделите, пачките и да ви изкарат и бюджетния недостиг, който е 5, а не 3%. Вие сте безумци и би трябвало да изчезнете, късно е когато и да стане това, сподели още той.

Той взе думата във връзка гневните разногласия сред Българска социалистическа партия и ПП-ДБ за великденската надбавка от 100 лева за бедните пенсионери. За да няма дискриминация, Българска социалистическа партия оферират да се дадат по 100 лева на хората, които са под прага на беднотия и по 50 лева за тези, които са над прага. ПП-ДБ обаче изясняват, че бюджетът е сметнат и не може да се пипат парите, защото е изработен по този начин, че да пасне за влизането ни в Еврозоната.

Вие сте безумци и би трябвало да изчезнете

„ Води се жестока дискусия от страна на ППДБ, че 100 лева е колосална сума. Безумието на тези евроатлантици стига до такава степен, че, с цел да могат да са предани евроатлантици и да кажат, че има 3% недостиг, би трябвало да се каже, че са доста 100 лева на пенсионерите. Това безусловно в никакъв случай не е било “, добави Ганев.

Парламентът утвърди великденската добавка от 100 лева за най-бедните пенсионери, напомня SafeNews. Народно събрание одобри изменението в Закона за държавното публично обезпечаване, с което задължава Национален осигурителен институт да изплати съответните добавки – по 100 лева към групата на пенсионерите, които получават пенсии до линията на беднотия.

Национален осигурителен институт има подготвеност и ще изплати с самостоятелна ведомост дружно с пенсиите за месец май и добавките, които Народно събрание гласоподава.

Източник: Епицентър

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР